Het team van Memorise

Het team van Memorise

Het bureau

Een huisstijl is één van de belangrijkste elementen van iedere bedrijfsvoering. Het begint bij het ontwerpen van een goed logo, het gezicht van uw onderneming. Dat klinkt gewichtig en dat is het ook. Want iedereen heeft er mee te maken. Een klant, een opdrachtgever, een personeelslid, iedereen.

De totale verschijning van uw organisatie, zowel intern als extern. Van visitekaartje tot website. Van image-brochure tot verpakkingsdesign. De kunst is om dat goed te doen. Gaat u zitten nadenken hoe je zoiets goed doet? Nee. Wij wel, want dat is ons werk. Ons vak welteverstaan.

Ingewikkeld? Dat niet. Meer hoeft u tenslotte niet te weten. Meer merkt u vanzelf. Als u zaken doet met Memorise Reclamebureau Ede.
Bel daarom voor een kennismaking: 0318 62 83 83.

Memorise is onze spiegel op vrijwel al onze uitingen richting de cliënt. Henri Mulder en zijn mensen zijn er altijd voor ons en ze hebben het vrijwel altijd bij het rechte eind. Hun mening is oprecht, gefundeerd, en steeds in...

Arie Nijman
TLS Aviation Training Lelystad

Op het moment dat Sier Disposables het licht zag moest er in zeer korte tijd (1 maand) een huisstijl, website, catalogus en verpakkingslijn gecreëerd worden. Door hun professionaliteit, creativiteit en de wil om het goed te doen is...

Albert-Jan van der Velde
Sier Disposables
Bel 0318 62 83 83 of mail info@memorise.nl