Het team van Memorise

Het team van Memorise

Het bureau

Een huisstijl is één van de belangrijkste elementen van iedere bedrijfsvoering. Het begint bij het ontwerpen van een goed logo, het gezicht van uw onderneming. Dat klinkt gewichtig en dat is het ook. Want iedereen heeft er mee te maken. Een klant, een opdrachtgever, een personeelslid, iedereen.

De totale verschijning van uw organisatie, zowel intern als extern. Van visitekaartje tot website. Van image-brochure tot verpakkingsdesign. De kunst is om dat goed te doen. Gaat u zitten nadenken hoe je zoiets goed doet? Nee. Wij wel, want dat is ons werk. Ons vak welteverstaan.

Ingewikkeld? Dat niet. Meer hoeft u tenslotte niet te weten. Meer merkt u vanzelf. Als u zaken doet met Memorise Reclamebureau Ede.
Bel daarom voor een kennismaking: 0318 62 83 83.

De Bochane Groep kiest regelmatig voor Memorise omdat ze op een professionele manier onze wensen doorvertalen naar een bruikbaar product. De Bochane Groep is officieel dealer van Renault, Dacia, en Nissan. Ieder merk heeft zijn...

Leonie Brandt
Bochane Groep

Ben je op zoek naar een creatieve kampioen? Dan ben je bij Memorise aan het goede adres. Memorise werkt met hele korte lijnen. Ze zijn creatief / meedenkend en gaan elke keer een stap verder dan je eigenlijk zou verwachten. Ze...

Bart Prins
Prins Schilderwerken
Bel 0318 62 83 83 of mail info@memorise.nl