Responsive design

Responsive webdesign is steeds belangrijker nu meer mensen uw website benaderen vanuit een breed scala aan (mobiele) apparaten. Elke device heeft zijn eigen schermresolutie. Met responsive webdesign zorgt u ervoor dat uw website voor wat betreft de layout zich moeiteloos aanpast aan de resolutie van het scherm van de bezoeker.

Doordat het ontwerp van de website automatisch meeschaalt met de afmetingen van een scherm, zorgt u ervoor dat de bezoeker altijd de optimale gebruikerservaring heeft. Teksten blijven altijd leesbaar en er zullen nooit delen van de site onverwacht wegvallen zodra de bezoeker het scherm zal kantelen.

Een goed voorbeeld van responsive design is de website die u op dit moment bezoekt. Op een desktop zal deze website anders getoond worden dan op mobiele apparaten als tablets en smartphones. Ook het staand of liggend gebruik van uw tablet zal invloed hebben op de weergave van deze responsive website.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van responsive webdesign? Bel dan even voor een afspraak (0318 62 83 83). We praten u graag bij over de indrukwekkende mogelijkheden!

Bel 0318 62 83 83 of mail info@memorise.nl